Bij de start van het nieuwe jaar

Voor mij is 2018 zakelijk een heel goed jaar geweest. Ik heb de eerste drie maanden van het jaar niet gewerkt omdat ik toen op reis was, desalniettemin heb ik een normale jaaromzet gerealiseerd. En dat zonder het idioot druk te hebben, al is het wel zo dat ik weinig ben toegekomen aan schrijven – er borrelen wat ideetjes, en ik ga in 2019 dus meer tijd daarvoor reserveren.

Om die omzet te halen heb ik een boel routinewerk gedaan, waaronder ik vooral beginnerstrainingen piramideprincipe versta. Maar het was zeker niet alleen dat. Ik heb ook inhoudelijk interessant en uitdagend werk gedaan en vond de balans met routine precies goed. Ik ben zelfs ook nog met een heel nieuwe bezigheid gestart die niet onder het thema van dit weblog valt: Sportkunstenaar. Op dat gebied leer ik veel nieuwe dingen en dat inspireert me. Ook inhoudelijk was het dus een mooi jaar.

Voor 2019 ziet het werk er ook alweer goed uit. Eén ding gaat weer gebeuren wat in 2018 bij wijze van uitzondering níet het geval was: ik ga weer college geven, over teksten en gesprekken – daarover later meer. 

En ik blijf bloggen natuurlijk. Jullie allemaal een mooi en fijn 2019 gewenst! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.